Solsken och lamm

Nu har jag varit hemma i en vecka och hunnit landa lite. Thomas är i Norge ihop med Sarek och Paxa, så jag sköter om resten av gänget plus fåren nu. Vi är mitt i lamningen. Igår kom ett ensamt bagglamm mitt på dagen och i morse kom tvillingar. Ganska lagom takt på det lamningen, och skönt att det är varmt och torrt ute.

Screen Shot 2014-03-13 at 22.35.41 pmMorgonens lamm!

Det varma och soliga vädret har varit härligt med tanke på hundarna också. Vi har kunnat träna lite agility på planen och njutit av promenader i solen. Efter besök hos sjukgymnasten i tisdags har Epic och Squid fått ta det ganska lugnt, men imorgon sätter vi igång med träning igen. Epic ser riktigt bra ut nu och rör sig på ett helt annat sätt än vad han någonsin har gjort. Jag ser verkligen fram emot att komma igång full ut under våren. Squid kommer förhoppningsvis också att bli helt bra från skadan vi upptäckte förra året. Hon verkar inte ha några problem med tårna, och den gamla skadan kommer förhoppningsvis inte besvära henne mer. Håll tummarna!

1525318_10152272085027456_1524355735_nAgility och vallning i solsken i söndags

I helgen blir det agilityhandlingskurs här hemma. Det ska bli jätteskoj! Ett tag hade jag hopp om att kunna vara ute på planen, men det ska komma en del nederbörd på lördag morgon, så vi får nog hålla oss till ridhuset. Det är ju ändå inte ens mitten av mars än. På måndag börjar vår onlinekurs ”Träna för tävling”, där vi jobbar på olika sätt att förbereda lydnadshunden inför tävling på olika nivåer. Vi har har kört kursen på engelska och är väldigt nöjda med upplägget! Det går fortfarande bra att anmäla sig till kursen som startar på måndag.

2 svar på ”Solsken och lamm

  1. Hei Fanny!
    Jeg har jo meldt meg på online kurset, trene mot konkurranse. Hvis det går på engelsk sliter jeg. Håper ikke det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.