Onlinekurs: Fotgående

Under oktober kommer vi att hålla en workshop i fotgående online på vår engelska hemsida. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill ha hjälp med inlärning eller finslipning av fotgåendet. Vi presenterar en lektion som kombinerar den text och film som vi har använt till grund- och tävlingslydnadskurs. Där går vi igenom alla delar av fotgåendet – raksträckor, ingångar, svängar, halter, stegförflyttningar, uthållighet, inmarsch på tävling etc.

Deltagare med hund får skicka in obegränsat med filmer under hela månaden. Vi ser på filmerna och kommer med förslag på hur du ska göra för att komma vidare. Observatörer får tillgång till allt material och kan ställa frågor om lektionen och de råd vi ger till deltagare med hund.

Kursen hålls på engelska!

Du kan läsa mer och anmäla dig här

5 svar på ”Onlinekurs: Fotgående

  1. Kommer du ha fler kurser nu under hösten 2012/våren 2013 för fotgående eller tävlingslydnad? Det var synd att jag missade att du hade fotgåendekurs nu i oktober, den hade vi jättegärna varit med på. Eran ”Foundation Class” som börjar nu i november, är den inriktad mot lydnaden? Vi tävlar för närvarande i klass 1, men till våren 2013 ska vi starta i klass 2 och det vore roligt att ha så goda förutsättningar som möjligt för att snabbt klara av 1:a prisen så vi får fortsätta till klass 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.