Ny Grundkurs Online

I augusti startade vi en ny grundkurs online på vår engelska sida. Efter ett par år av grundkurser på både svenska och engelska, kände vi att vi ville göra förbättringar utifrån de erfarenheter vi gjort. Istället för att ha ett tydligt tema för varje lektion, försöker vi fokusera på tre till fyra beteenden per lektion. Vi bakar in teori i lektionerna, men fokuserar framför allt på att få fram användbara och snygga beteenden. Vi har lärt oss vilka beteenden det är bra att fokusera på först och vilka som kräver lite mer tid än andra. Slutsatsen från den engelska kursen (som fortfarande pågår) är att vi är väldigt nöjda! Nu ser vi fram emot att göra det här på svenska också!

Den här kursen passar för alla typer av hundar och förare. Du kan anpassa träningen till din egen nivå, och vi ger feedback på det du visar. Du kan vara med med din valp, med en äldre hund utan träningserfarenhet, med en tävlingshund som du vill få bättre tryck och precision med, med en gammal hund…

Kursen startar den 20 november och består av sju lektioner á två veckor. Du kan välja att delta med hund, eller som observatör. Läs mer och anmäl dig på kurssidan!

Epic fotgåendeVi har också planerat in ett valpläger den 6-8 december. Du kan läsa mer och anmäla dig här.

5 svar på ”Ny Grundkurs Online

  1. Hur små valpar kan vara med på onlinekursen?
    Mina lilla kommer bara varit hos oss några dagar när kursen startar:) Tror du vi får ut något av kursen iaf? Det skulle kunna vara en perfekt start om det går att lägga på rätt nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.