Ny agilityhandlingskurs i Sörmland

I slutet av april kör vi en repris på handlingskursen jag hade i Hölö i förra veckan. Det var en väldigt lyckad kurs och vi gör om den (fast i Stallarholmen den här gången). Den passar både för dig som är nybörjare (men har sett film av Greg Derrett eller gått kurs för en instruktör som följer hans system) och för dig som har kommit lite längre. Speciellt vill jag uppmana de som gick kursen nu i mars att komma tillbaka och få uppföljning på de vi försökte förbättra sist.

Mer info och anmälan här

1 svar på ”Ny agilityhandlingskurs i Sörmland

 1. Hej Fanny!
  Tack igen för en jättebra kurs i Hölö. Jag var jättenöjd när jag åkte från kursen men blev SUPERNÖJD efter att ha kollat på vidofilmen från kursen. :o)
  Tyvärr kan jag inte komma på kursen i april (känner också att jag behöver träna lite mer själv )men hoppas att jag kan koppla på en uppföljning om några månader.(eller när du är i Sveriga nästa gång)
  Känner att det här är ett jättebra system för oss och inte minsst för mig. Även om jag inte har full koll än så har jag fått mycket att träna på.
  Vi sysn på ditt föredrag på ÖBK i maj. Det ser jag fram emot.
  Mvh
  Marie med Diva (korthårig collie)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.