Mest gillat på Instagram

I år har jag satsat lite extra på Instagram och lagt tid på att ta bilder på hundarna i olika situationer. En del av bilderna har också hamnat i bloggen, några på Facebook, men ofta försöker jag hålla det separat så att inte samma saker dyker upp över allt. Förr la jag upp mer videoklipp från träningen, men det kändes som att de inte blev så uppskattade, så Instagram är kanske fel ställe för dem. Om du vill följa mig på Instagram så heter jag fannyftw där. Här kommer de nio mest gillade bilderna under 2016.

Nummer nio

screen-shot-2016-12-29-at-18-10-08-pm

Under sommaren bestämde jag mig för att det var dags att lära Bud att våga simma. Det gick bra! Mer imponerande var kanske att jag också badade lite. Vad gör man inte för hundarna – och konsten! Lånade Thomas GoPro-kamera som visade sig ta bättre stillbilder än vad jag trodde. På den här bilden gör Bud kaffebryggaren eller vad det heter 😀

Nummer åtta

screen-shot-2016-12-29-at-18-09-30-pm

Enda bilden som är från i våras, innan jag startade min Instagram-kampanj under sommaren. Det är Cecilia som har tagit den här fina bilden på valpen Skyy från kullen vi hade i våras.

Nummer sju

screen-shot-2016-12-29-at-18-10-32-pm

Det är tydligt att folk älskar valpar! Den här bilden är från i höstas och på tre av de fem valparna i höstens kull – Moss, Ivy och Holly. Tagen med systemkamera och gjord svart-vit för Instagram.

Nummer sex

screen-shot-2016-12-29-at-18-11-12-pm

Mer valpar! En höstig bild på Fern. Tagen med systemkamera.

Nummer fem

screen-shot-2016-12-29-at-18-11-32-pm

Mer valpbilder! Den här är på Holly när hon var åtta veckor och vi hade lite snö. Holly kommer att stanna hos oss som Thomas lydnadshund.

Nummer fyra

screen-shot-2016-12-29-at-18-11-58-pm

Sista valpbilden. Här är Ivy, Holly och Fern 12 veckor gamla. Inte speciellt imponerande tekniskt och tagen med mobiltelefonen medan jag tränade flickorna på att sitta stilla på en kudde. Men de är ju väldigt söta och duktiga, så jag förstår att de får likes!

Nummer tre

screen-shot-2016-12-29-at-18-12-29-pm

Den här bilden från början av oktober gillar jag verkligen! Volt driver en ensam tacka iväg från flocken med full kontroll. Vackra höstfärger och solnedgång. Tagen med mobilen.

Nummer två

screen-shot-2016-12-29-at-18-12-49-pm

Ännu en favoritbild! Förutsättningarna för bra bilder i augusti var inte helt optimala. Det var grått, kallt och blåsigt. Vi tränade tricks eftersom alla agilityhinder bara blåste omkull. Bilden blev riktigt bra tack vare att hundarna ställde upp på många försök. Ännu en mobilbild.

Nummer ett

screen-shot-2016-12-29-at-18-13-23-pm

Den här bilden från början av november är fin, men jag har lite svårt att förstå att det är den mest gillade från hela året. Jag har många andra favoriter. Jag var nästan på väg at inte lägga upp den, eftersom det blir så himla många bilder på mina hundar som poserar i skogen. Men det blev ju ganska fint med Squid som sitter på stubben (notera att ena bakbenet hänger utanför). De här tre hundarna är väldigt vana vid att posera på bild. Ibland blir de lite uttråkade, men man kan få upp öronen genom att prata vallning med dem (”come bye”… ”away”) eller genom att kasta en pinne som de väntar på att få hämta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.