Kurserna är igång

Igår startade vi våra första kurser som egen hundskola med en teorikväll. Jag tycker att vi har fått enormt bra respons på både kurser och tränarutbildningar. Det är verkligen otroligt ambitiösa människor som anmäler sig och det märks framför allt genom att folk åker sjukt långt för att gå kurs. Till tränarutbildningen (steg 1)  har vi inte ens några norrmän anmälda. Däremot folk från norra Sverige och Island… Kursen vi har på Lysaker med temat ”grundkurs för tävlingshunden” blir nog knappast en grundkurs. Deltagarna är enormt framgångsrika tävlingsförare som har hållt på med hund längre än jag, och några mer färska hundtränare som har gått flera kurser för oss tidigare och imponerat stort. Det är en kul utveckling, men det är lika kul med nybörjare som vill lära sig vårt system från grunden och som tur var hade vi några sådana på teorikväll igår också. De ställde smarta frågor och kommer att bli en tillgång för gruppen!

Igår hann jag inte med någon träning över huvud taget, men idag skiner solen och jag har svarat på en massa mail och hunnit planera lite inför helgens kurs i Stockholm. Innan det är dags att bege sig iväg på julbord med trevliga agilitybekanta ska jag hinna träna både Shejpa och Missy, tänkte jag. Jag har också bokat in en kurs i Bergen i januari som ska bli kanonkul. Det kanske hade varit en god idé att lägga upp en kalender på hemsidan igen så att ni ser vårt ”turnéprogram”…

8 svar på ”Kurserna är igång

 1. Jag tycker att detta är en mycket informativ och bra sida, kul med folk som tar initiativ och vill sprida kunskap. Men jag måste bara ställa ett par frågor: hur kan ni mena att ni har bred erfarenhet inom jakt och jaktträning? Fanny, du ger en massa råd till folk som ska jaktträna sin spaniel, men har du jagat med spaniel/fört din spaniel på jaktprov någon gång? Förstår ni inte att det tar många år och ett antal hundar innan man får den kunskapen som behövs?
  Mvh
  Sofia

 2. Hej Fanny (och Tomas)

  Jag hade GÄRNA anmält till er tränarutbildning, men jag har tyvärr inte den tid och det engagemang som krävs år 2008… (Inte pengar heller, för den delen)

  Jag läser dock flitigt bloggen och jag har fått massor av tips och a-ha upplevelser av filmerna som du så generöst lägger ut på hemsidan. Tack så mycket! 🙂

  Jag önskar er stort lycka till med era kurser och era karriärer inom hunderiet. Allt ser toppenbra ut och jag tvivlar inte ett ögonblick på att det ni tar er för kommer att gå bra.

  Jag kommer att anmäla mig tids nog, var lugn för det. 😉 Hoppas att jag kommer in då, ni lär vara populära som instruktörer! 🙂

 3. Kul med kursstart! Synd att man bor i helt fel del av landet för att kunna gå kurser hos er. Kanske blir det helgkurser och sådär framöver som jag kan komma på. Är en stammis av din blogg sen år tillbaka. Så kalender låter jätte bra!:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.