Agilityträning

Att vara klar med lydnadstävlandet i helgen är ungefär som att ha gjort en examen eller något. Nu kan vi göra roliga saker igen… Igår och idag har vi tränat massor med agility och börjat träna lite roliga tricks. Eva, Misty och Tizla kom på besök igår kväll och har tränat en del med oss. Shejpa har varit väldigt duktig och Missy har gnistrat till någon gång hon med. Här är kombinationerna vi har kört idag. Eva byggde och det var intressant att någon annan gjorde kombinationerna. Jag har nog en tendens att träna på ungefär samma saker. Eva la till exempel in många threadles där jag istället hade prioriterat 270-graderssvängar om det hade varit jag som bestämde:

Det är kul med agility! Nu väntar vi bara på vår hela bana.

5 svar på ”Agilityträning

  1. Jag vet nån annan som allt för ofta snöar in på att träna några få saker..Snor era övningar och kör dem ikväll! Tack för att du delar med dig!

  2. aj det ser ut som dina ben håller på att vika sig åt fel håll på sista bilden. Åh vad det ser grönt och härligt ut hos er.
    Shejpa ser bara hur skön ut som helst,vad kul att se att hon kan köra efter skadan ni upptäckte för ett tag sedan. Ha det gött

  3. ja… tack för att du delar m dig 🙂 funderar på övning 1: från 3 till 4, jag hade inte klockan m mig så jag kunde inte ta tiden, men vad kändes snabbast för er-att vända och ta linjen uppifrån o ner eller vända runt och ta närmaste vägen till 4:an. Provade båda, och mtp att vi börjar få ett bra rrr-komando(dig) så snävade piraya bra genom att runda, men tänker man att man vill bibehålla farten så känss första alt bäst… hur tänkte ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.