Agility Sommarläger 2019

Den 11-14 juli blir det agilityläger för Fanny Gott hemma hos oss i Fjugesta! Du kan välja om du vill vara med en, två, tre eller fyra dagar.

11 juli har vi fokus på grundträning. Vi fokuserar på de viktiga grunderna som passar både valpar och vuxna hundar. Bland annat: Belöningsutveckling, fokus, stadga, framåtsändande, följsamhet, kroppskontroll och shejping. Vi individanpassar och ger lagom med utmaningar oavsett nivå. (Pris: 1500 kr)

12 juli kör vi grundkurs agilityhandling med fokus på inlärning och utveckling av olika färdigheter på tunnlar och hopphinder. Du har mycket nytta av den här dagen även om du är på tävlingsnivå, eftersom all träning anpassas efter nivå. (Pris: 1500 kr)

13-14 juli är det handlingskurs med fokus på längre kombinationer. Du får hjälp att utveckla din handling, välja smarta handlingsval och tips på hur du kan träna det som är svårt. (Pris 3000 kr)

Vi håller på mellan 10-17 varje dag med en timmas lunchpaus.

Om du anmäler dig till alla fyra dagar får du 1000 kronor rabatt och alla fyra dagar för 5000 kronor.

Åskådare: Du kan välja att vara med på någon eller alla dagarna som åhörare. Du betalar då halva kurspriset.

Du fixar själv boende och mat, men är varmt välkommen att stanna hos oss på kvällarna och grilla, prata hund och njuta av sommaren. Det finns plats för husvagn/husbil eller tält på gården om du vill bo på plats.

Anmäl dig här:

Välj vilken kurs du vill gå

Deltagare med hundObservatör

Ditt namn

Din e-post

Telefonnummer

Din adress

Postnummer och ort

Hundens namn

Hundens ras

Hundens ålder

Övriga upplysningar

Jag accepterar att anmälan är bindande