Agilityfys

Under vintern kan det vara svårt att hitta motivation för att hålla igång fysträning för både hundar och människor. Samtidigt är vintern en perfekt tid att bygga muskler och uthållighet inför nästa agilitysäsong. Därför presenterar jag nu en fysträningsgrupp för agilityekipage.

Vi kommer att jobba med styrka, spänst och koordination för både hundar och människor. Utöver 90 minuter intensiv fysträning för hela teamet kommer du också att få läxor och uppgifter att göra mellan tillfällena så att ni ser framgång under de två månaderna. Övningarna kommer att vara en blandning av styrkeövningar som du kan göra utan speciell utrustning, balansträning och hoppteknikövningar. Övningarna är perfekta att ta med sig in i säsongen som uppvärmning och som underhåll av styrka, spänst, balans och koordination.

Övningarna anpassas självklart efter nvå och förmåga, men du bör vara ombytt till träningskläder och redo att svettas! Hundarna bör vara friska, minst 15 månader gamla och kunna träna i grupp utan att springa fram till andra eller föra oväsen under vila.

Onsdagar 18-19.30 i Hackvad Hundhall
Start den 2 december 2020
2/12, 9/12, 16/12, 6/1, 13/1, 20/1, 27/1
Instruktör: Fanny Gott
Pris 2500 kronor

Anmälan

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande