Agility Sommarläger 2018

Den 5-8 juli blir det agilityläger för Fanny Gott hemma hos oss i Fjugesta! Du kan välja om du vill vara med en, två, tre eller fyra dagar.

5 juli har vi fokus på hindersäkerhet och självständighet. Vi fokuserar främst på kontaktfält och slalom, men tittar också på däck och långhopp. Vi individanpassar och ger lagom med utmaningar oavsett nivå. (Pris: 1250 kr)

6 juli kör vi grundkurs agilityhandling med fokus på inlärning och utveckling av olika färdigheter på tunnlar och hopphinder. Du har mycket nytta av den här dagen även om du är på tävlingsnivå, eftersom all träning anpassas efter nivå. (Pris: 1250 kr)

7-8 juli är det handlingskurs med fokus på längre kombinationer. Du får hjälp att utveckla din handling, välja smarta handlingsval och tips på hur du kan träna det som är svårt. (Pris 2500 kr)

Om du anmäler dig till alla fyra dagar får du 500 kronor rabatt och alla fyra dagar för 4500 kronor.

Du fixar själv boende och mat, men är varmt välkommen att stanna hos oss på kvällarna och grilla, prata hund och njuta av sommaren. Det finns plats för husvagn/husbil eller tält på gården om du vill bo på plats.

Anmäl dig här:

  Välj vilken kurs du vill gå

  Deltagare med hundObservatör

  Ditt namn

  Din e-post

  Telefonnummer

  Din adress

  Postnummer och ort

  Hundens namn

  Hundens ras

  Hundens ålder

  Övriga upplysningar

  Jag accepterar att anmälan är bindande